Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

Παρεξήγηση ή απόπειρα φίμωσης μέλους φόρουμ;

Είμαι μέλος/διαχειριστής στο φόρουμ της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και νομίζω πως κάτι που συνέβει αφορώντας ένα φίλο και "συν-συντάκτη" του εν λόγω φόρουμ (Thalis) πρέπει να σχολιαστεί και εδώ. Παραθέτω τμήμα από δημοσίευση που αφηγήται το γεγονός από τον ίδιο τον Thalis:
" Μετά τη ΓΣ, μετά από όλα τα συνθήματα που ακούστηκαν (δεν ήμουν εκεί σε όλα αυτά λόγω ενός απροόπτου) υπήρξαν κάποιες εντάσεις κάτω ανάμεσα σε ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο... Αφορμή αναζητήθηκε πολλές φορές... Μέχρι που κάποια στιγμή από κάποια άτομα της ΠΑΣΠ (2 για την ακρίβεια) ξεκίνησε το θέμα "Thalis". Αρχικά ρώτησαν τον υπεύθυνο της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ να τους δείξει ποιος είμαι... Φυσικά εκείνος τους απάντησε οτι δεν πρόκειται να με δείξει αλλά θέλοντας να σχολιάσει το όλο θέμα τους απάντησε "μήπως θέλετε να σας δώσω το τηλέφωνό του;". Μετά από λίγο ο 2ος της "παρέας" απευθυνόμενος στον έναν από τους υπευθύνους ΔΑΠ ΛΟΧΡΗ του λέει "εσύ είσαι Thalis;" Εκείνος του απάντησε οτι δεν ασχολείται καθόλου με τα φόρουμ αλλά ο πρώτος συνέχισε στο ίδιο βιολί λέγοντας του οτι αν έχει @@ να πάει εκεί να του πει μπροστά του αυτά που λέει στο φόρουμ, άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Ο "Thalis" για την ασφάλειά του τραβήχτηκε λίγο πιο πίσω αλλά το άτομο της ΠΑΣΠ συνέχισε να ψάχνει αφορμή για να τον βρίζει και να τον προκαλεί... του έφταιξε μέχρι και το οτι κάποια στιγμή που τον πλησίασα και του είπα "γειά σου ρε Thali", γέλασε! Και ξεκίνησε να τον βρίζει επειδή γέλασε!!!

Μιλάμε για πράγματα ΤΡΑΓΙΚΑ...
Εντάξει, λένε οτι τους ενοχλούν αυτά που λέω...
Το καταλαβαίνω γιατί λέω πάντα τη γνώμη μου και αυτή δεν τους αρέσει...
Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται τα ψέμματά τους...
Αντί όμως να έρθουν σε αυτό το φόρουμ ή στο δικό τους (μιας και γράφω και εκεί) και να ανοίξουν ένα θέμα να συζητήσουμε ότι θέλουν σαν σωστοί συνδικαλιστές, με επιχειρήματα, εκείνοι καταφεύγουν σε μεθόδους ΒΙΑΣ."

Λ
υπάμαι πραγματικά που τέτοια γεγονότα συμβαίνουν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα...
Ήμουν και εγώ μπροστά στο γεγονός, όπως και υποστηρικτές όλων των παρατάξεων της σχολής, αφού έγινε μετά το τέλος της τελευταίας Γενικής Συνελεύσεως, στους χώρους όπου βρίσκονται τα γραφεία των παρατάξεων.
Ελπίζω το γεγονός να ήταν τυχαίο και να μην επαναληφθεί γιατί αυτά είναι εικόνες άλλων εποχών και όχι εικόνες Πανεπιστημίου του έτους 2007.
Τα σχόλια δικά σας.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: