Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

Ίδρυση Blog...

Ο παρών ιστότοπος ιδρύεται σε στιγμές απόλυτης βαρεμάρας και εσωτερικής φιλοσοφίας (άνευ μαλακίας... copyright @ Θουκυδίδης...).

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ άλλη δημοσίευση, δεν ξέρω καν αν θα μπει ποτέ κανείς στο κόπο να διαβάσει αυτά που γράφω, (αν το κάνει, καλό κουράγιο φίλε...), αλλά εγώ το ξεκινάω...
Σκοπός μου, η δημιουργία ενός μπλογκ όπου θα σχολιάζω ότι επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον μου και όλοι οι άλλοι θα σχολιάζουν τις βλακείες που θα γράφω...

Ας συστηθώ κιόλας, είμαι ένας "φοιτητής" (είναι σε εισαγωγικά γιατί με τόσες καταλήψεις έχω ξεχάσει λίγο πως είναι...), στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., ο οποίος ασχολείται πολύ με το ίνετρνετ, (όπως είναι προφανές...), ίσως γιατί κοιμάμαι πολύ λίγο και θέλω να "γεμίζω" κάπως τις "νεκρές ώρες"... Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να "γεμίζεις" το χρόνο σου. Πιο δημιουργικά... Τεσπα, αυτή τη στιγμή προτιμώ το Blogging!

buzz it!

2 σχόλια:

Anarchocapitalist είπε...

Kαλορίζικο φίλε ανοργάνωτε.
Καλωσήλθες στον κοσμο του blogging. Σαν παλιός κάτοικος σου εύχομαι να χειριστείς με σύνεση τη μαγεία που ανοίγεται μπροστά σου. Και μην ανησυχείς, υπάρχει κόσμος που θα μπαίνει.
Have a nice day!

Anorganwtos είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε anarchocapitalist.
Πρέπει να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως από έσένα εμπνεύστηκα αρχικά για να φιάξω blog και νομίζω πως αξίζει να αναφερθεί.
Αν θες κα εσύ, θέλω να βάλω λινκ για το blog σου (όποτε "ανέβει" ξανά) στο δικό μου blog. Ανοιχτή πρόταση αδερφοποίησης των blog μας.