Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Είδα και εγώ Παρά Πέντε...

Περίπου κανένα μισάωρο μετά το τέλος του "Παρά Πέντε", αποφάσισα να κάνω κάτι που λογικά θα κάνουν και πολλοί, μα πάρα πολλοί άλλοι... Θα σχολιάσω! :-)


Σειρά, την οποία παρακολουθώ από την αρχή της, όπως και οι περισσότεροι!!!


Ανατρεπτικό, αστείο, με απλά κορυφαίες ατάκες, "αβανταδόρικους" ρόλους, ωραία ιστορία, καταπληκτική ηθοποιεία και σκηνοθεσία, ενδιαφέρον, (στο μεγαλύτερο μέρος του, αν και το "τράβηγμα" του έκανε "κοιλίτσα") και πολύ "σκοτεινό" για κωμική σειρά...


Κατά τη γνώμη μου βέβαια, αυτό που με παρακίνησε για να γράψω για αυτό, ήταν το τέλος του...


Και οι "Σαββατογεννημένες" ήταν σειρά του Καπουτζίδη, αλλά το τέλος του ήταν χαρούμενο. (χωρίς όμως να είναι αναμενόμενο...)

Το τελευταίο επεισόδιο του "Παρά Πέντε", φάνηκε από νωρίς πως δεν θα είναι χαρούμενο... Στην αρχή απογοητεύτηκα, περίμενα κάτι πιο "κλασσικό", γεμάτο αστείες σκηνές...

Και βλέπω τη "γιαγιά-Σοφία" να πεθαίνει...

Εκεί σκέφτομαι: "πάει, δεν έχει happy end, 5 στους 10 τηλεθεατές, αλλάζουν κανάλι"...

Και όμως, όσο προχωρούσε, τόσο πιο καθηλωτικό γινόταν...

Τίποτα αναμενόμενο... Όλοι το έπαιζαν μέντιουμ και προέβλεπαν το τέλος του σίριαλ, (ούτε ξέρω πόσες διαφορετικές εκδοχές κλεισίματος διάβασα τον τελευταίο μήνα σε διάφορα blogs) και όμως, αυτό που έγινε δεν το είχα διαβάσει... Μας ξάφνιασε ο Georges!!!

Θέλω να γράψετε 2 λέξεις στα σχόλια: α) Ένα επίθετο που χαρακτηρίζει το "Παρά Πέντε" και β) Το όνομα του αγαπημένου σας χαρακτήρα.

(Να έχουμε και κάτι να ασχολούμαστε!!!)




Μέχρι να ξαναεπισκεφτείτε το blog, χαιρετίσματα! (με την καλή έννοια!!!)

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ημουν απο αυτους που εκανα προβλεψη για το φιναλε αλλα δεν επεσα μεσα παρα μονο στο οτι η ζουμπι παντρευεται τον τζουμανη.
Κρατηθηκα να μην δακρυσω γιατι δεν ηθελα να με δουν.
Εχω να πω οτι αυτη η σειρα εδωσε νοημα στη ζωη μου..
τωρα για τις ερωτησεις σου λιγο δυσκολο να απαντησω.
α)μοναδικο
β)χμμμ...νταλια

Unknown είπε...

πω πω, αν και περασε πολυς καιρος γραφω και τωρα. ειχα συγκλονιστει! το θεμα με τις γιαγιαδες πω πω, με εκανε κουρελι! αλλα χαρηκα πολυ με τα παιδια της Νταλιας. εκει που εφευγε ο αλεξης εκλαψα πολυ.
δε θα ξαναγινει τετοια σειρα!
α)τζαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
β) αγγελα φυσικα!