Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Εγγραφές και σκέψεις part 2 Metallover is watching ya!

Αν και με κάλυψε ο anorganwtos στο όλο θέμα θα πω και εγώ τη δικιά μου άποψη όπως την έζησα τόσο στη σχολή μου όσο και από φίλους που γράφτηκαν φέτος. Βγαίνω προχθές από ένα μάθημα και πάω στην παρέα μου να δω τι κάνουν. Και πραγματικά παρατηρώ όλα εκείνα τα κοράκια που όρμαγαν σαν αρπαχτικά όρνια πάνω στους πρωτοετείς να τους πουν ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Και εγώ είχα απορίες όταν μπήκα στο τμήμα αλλά ποσόν με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η ιδεολογία της κάθε παράταξης. Αρχικά τουλάχιστον με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέρειες για τη σχολή και κυρίως να γνωρίσω παιδιά. Κάποιοι όμως δεν το καταλαβαίνουν αυτό και προφανώς σκοπός τους είναι να ταλαιπωρήσουν τα παιδιά. Αλλά πολλές φορές διατείνονται ότι ενημερώνουν…Αφού δεν πατάνε ποτέ στα μαθήματα ποτέ δεν τους έχω δει στις αίθουσες, πώς στο καλό ξέρουν να ενημερώσουν…Καλώς η κακώς εμφάνιση της θείας φώτισης είχαμε μία φορά , για δεύτερη ακόμα δεν ξέρουμε τι παίζει…

Παρακάμπτοντας το όλο αυτό θέμα άντε και τον ενημέρωσες τον άλλον τι τον ζαλίζεις με μπλα μπλα μία ώρα. Ήρθε το παιδί να γραφτεί και φεύγει σαν ζωντανός νεκρός. Εντάξει παραδέχομαι ότι και εγώ μίλησα και εγώ ενημέρωσα. Αλλά η τακτική δεν είναι να χωθείς και να τον αρπάξεις. Άμα θέλει ο άλλος σε ρωτάει. Σε πανεπιστημιακές σχολές είμαστε, έχουμε έναν άλφα τρόπο μόρφωσης και θεωρητικά συμπεριφοράς.



Το πιο ευτράπελο που άκουσα και είπανε σε έναν φίλο μου ότι με την τάδε παράταξη εξυπηρετούσαν πιο γρήγορα στη γραμματεία. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν από φίλο μου γράφτηκε σε τμήμα του Οικονομικού πανεπιστημίου. Μα είμαστε σοβαροί ρε παιδιά τι άλλο μπορείτε να προβάλλετε. Υποτιμάτε και τη νοημοσύνη των συμφοιτητών σας!!!

buzz it!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν είστε σοβαροί;!

ΔΕΝ μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά να γραφτούν μόνα τους; Πρέπει από την πρώτη μέρα στην σχολή να καταλάβουν που ήρθαν; Αφού έτσι κι αλλιώς σε μια βδομάδα στα μαθήματα θα κάνετε τα ίδια και χειρότερα!

Έλεος ρε παιδιά... ΕΛΕΟΣ!

Anorganwtos είπε...

Το θέμα των ανακοινώσεων πριν από τα μαθήματα, θα αναλυθεί σε επόμενη δημοσίευσή μου...

Ανώνυμος είπε...

Τι; Δεν κατάλαβα...Τα ίδια θα γίνονται κι όταν θα αρχίσουν τα μαθήματα;
Εγώ νόμιζα πως θα ανεχτούμε τις παρατάξεις μόνο την πρώτη μέρα!
Ωχ , αμάν..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε metallover, το θέμα με τις γραμματείες έχει συζητηθεί πολλάκις -όχι εδώ αλλά σε πολλά άλλα μέρη. ΦΥΣΙΚΑ και θα εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα στη γραμματεία από τη συγκεκριμένη παράταξη... Αφού αυτή η παράταξη όταν θέλει κάτι, μπαίνει στη γραμματεία (ακόμα και όταν είναι ΚΛΕΙΣΤΗ) και το κάνει μόνη της...
Στο ίδιο έργο θεατές... Το ζήσαμε πριν 3 χρόνια, το ζήσαμε και πέρυσι...