Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Περί στυλ... Μέρος δεύτερο

Ήγκικεν η στιγμή που όλοι περιμένατε...


(δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου... όποιος βρει ποια είναι η στιγμή, κερδίζει πολλά και πλούσια δώρα... αν και δεν ξέρω ποιος θα τα πληρώσει...)

Ώρα να πιάσω τις γυναίκες στο στόμα μου! Εεεε, εννοώ στην πένα μου! Δηλαδή στο πληκτρολόγιό μου, αλλά δεν ακούγεται καλά... Λοιπόν, ώρα να με μισήσουν και οι κοπέλες!!!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστές μου, είναι τυχαία... (και καλά... Αν σας θυμίζει κάτι, μπορεί να είστε και εσείς, ας προσέχατε με ποιους κάνετε παρέα...!!!)


Ξεκινάμε, με γενικές παραδοχές! (ή έστω με γενικεύσεις... :-D )

Ή μήπως όχι;

Ξεκινάω με τη μεγάλη ατάκα ενός πολύ καλού μου φίλου, το κόπιράιτ της οποίας, διατηρεί ο ίδιος:
"Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο άντρες που δεν πίνουν...!!"

Βασικά διαφωνώ λίγο...


Αν και οι γυναίκες έχουν φιάξει πολύ...

Να 'ναι καλά τα καλλυντικά...

Και οι χάρτινοι... Εεε... Εννοώ οι πλαστικοί χειρουργοί!!!

Παραταύτα, μπάζα υπάρχουν πολλά, Ανοργάνωτος όμως, ένας... (αυτό δεν είναι δημοσίευση, παραλογισμός είναι... =)) )

Ευτυχώς στα μέρη που συχνάζω, είναι οι περισσότερες αρκετά καλές... (αλλιώς δεν θα ξαναπήγαινα σε αυτά τα μέρη, μ@λ@κ@ς είμαι; :-) )

Κάνω ένα restart το μυαλό μου, μπας και αρχίσω να γράφω δομημένα! (όχι ομόλογα... :-Ρ )

Στη μόδα που λέτε, είναι οι -και καλά- σνομπ γκόμενες...

Ενημερωτικά, τους περισσότερους τους ξενερώνει αυτό... (εμένα πάλι μ'αρέσουν αυτές που το παίζουν κάποιες... Είμαι σοβαρά; :-Ρ )

Οι γυναίκες, αν και δεν θέλουν να φοράνε τα ίδια ρούχα, έχουν "τυποποιηθεί"...


Στην πρώτη περίπτωση, μπλουζάκι με μαϊμουδάκι, πολύ αδύνατες (σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι...), γυαλιά-μάσκες, μαλλιά μπερδεμένα με ένα κάρο τσιμπιδάκια και τούφες να πέφτουν στη μούρη, πάνινο παπουτσάκι και κολάν με μίνι απ'έξω... Ας πούμε το τρεντολούκ!

Δεύτερη περίπτωση, πουκαμισάκι καρό, ακριβό τζινάκι, περιποιημένο μαλλί και ακριβό μαρκέ τσαντικό να πουλήσουν και λίγο μούρη στις φίλες... Αυτό είναι το πιο κυριλέ στυλ... Αυτό που φωνάζει "έχω λεφτά και το δείχνω", ή, έστω, "όλα μου τα λεφτά τα τρώω σε ρούχα"...

Τρίτη περίπτωση, ίδια με τη δεύτερη, μόνο που τα ρούχα είναι μούφα του κερατά... :-Ρ Φαίνεται αν είναι αυθεντικό ή όχι το ρούχο, καλύτερα να μη δείχνει καθόλου τη μάρκα, παρά να είναι αντιγραφή άλλης...
(αν και γενικά από ότι έχω δει, 9 στις 10 μαρκέ τσάντες που κυκλοφορούν, δεν είναι αυθεντικές... Κορίτσια, είναι τραγικό, να κρύβετε τις τσάντες όποτε βρέχει για να μην ξεβάψουν, επειδή είναι αγορασμένες με 10€ από κάποιο πλανόδιο...)

Τέταρτη περίπτωση, το πως να το πω... Το καλύτερο! Το αγαπημένο μας! Το "τα βγάζω όλα στη φόρα"! Το "είμαι εύκολη"!!! Αγαπημένο...!!! :-D Γενικά πάντως, οι άντρες δεν τις έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση αυτές αυτού του στυλ... Αν και είναι αγαπημένες!!! ;-)

Πέμπτη περίπτωση, το "άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα..." Αυτό είναι απλά άκυρο και αταίριαστο, ασχολίαστο. Απλά.

Αυτά προς το παρών, το μέρος τρία, (τα συμπεράσματα της έρευνας), υπόσχομαι να είναι σοβαρό!!!

Μέχρι τότε, καλές εμφανίσεις!!!

buzz it!

2 σχόλια:

Anorganwtos είπε...

Παράλειψη: Σημαντικότατη βοήθεια στη σύνταξη του άρθρου, προσέφερε η φίλη Δήμητρα!!! Thanks!!!

skribonianus είπε...

snif.. me aggixes.. se ena mono keimeno eipes ta panta gia tis gynaikes.. elpizw kai alloi na exoun to idio sthenos na milhsoun exw apo ta dontia! ;)